Over BioAktiv

Onze 100% biologische producten vinden hun toepassing in diervoeding, plantversterking, compostverwerking en waterzuivering. BioAktiv wordt wereldwijd succesvol ingezet bij agrarische bedrijven in de veeteelt, landbouw en tuinbouw.

BioAktiv wordt wereldwijd ingezet

Onze producten

De producten van BioAktiv worden geproduceerd volgens een speciaal bioresonantie procedé. BioAktiv werkt zuurstofactiverend en geeft een enorme stimulans aan de ontwikkeling van aerobe bacteriën. Dit leidt tot een verbetering van de darmgezondheid bij dieren, mooie wortelontwikkeling van planten, meer bodemleven in de bodem en minder ontwikkeling van algen in vijvers. Slechts een kleine hoeveelheid BioAktiv zorgt al voor een groot effect.

Kwaliteit

Onze producten worden continu gecontroleerd en getest op kwaliteit. Talrijke metingen en testresultaten bewijzen de uitstekende werkzaamheid van BioAktiv.

Topturn Special Products

BioAktiv is een website van Topturn Special Products. Een bedrijf dat gespecialiseerd is in advies en producten voor de land- en tuinbouw. Topturn Special Products is distribiteur van BioAktiv in de Benelux en Denemarken en levert BioAktiv producten voor professioneel gebruik aan o.a. landbouw- en veetteeltbedrijven. Deze bedrijven laten wereldwijd al jarenlang door het gebruik van BioAktiv enorme successen zien.

BioAktiv is ook beschikbaar voor de consument via www.bioaktivshop.nl . U kunt hier terecht voor uw tuin, vijver en huis- en erfdieren.

Certificaten

Vanzelfsprekend worden onze processen en producten continue gecontroleerd en getest.

Roy Smets

Nog vragen?

Neem contact op met Roy Smets

info@topturn.nl
+31 (0)6 14 318 558

Created by LR Internet